Rogesi Security Solutions

Instalare sisteme de securitate in Neamt

ROGESI SOLUTIONS este o societate specializata si licentiata in domeniul sistemelor de securitate, montaj si service alarme in Iasi.

Instalarea si intretinerea de sisteme de securitate este o activitate reglementata de Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si de HG 301/2012 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii 333/2003.

Interventiile specialistilor nostri se fac intotdeauna cu respectarea prevederilor legislative in domeniu, conform IGPR. Oferim servicii profesionale la preturi rezonabile pentru persoane fizice si firme, companii de stat, dezvoltatori imobiliari, proprietari care doresc sa modernizeze sau sa intretina instalatiile existente.


Contactati-ne astazi, suntem aici sa va ajutam! Cu un portofoliu impresionant de lucrari in Iasi si Romania, experienta personalului nostru s-a dezvoltat continuu, calitatea lucrarilor fiind intotdeauna pe primul loc in preocuparile noastre.

Prompitudinea si profesionalismul cu care tratam fiecare proiect ne ajuta sa mentinem o relatie perfecta de colaborare cu clientii existenti si sa castigam increderea noilor clienti.

Contact

Adresa
Strada Constantin Langa, Nr 103B, Camera 1, Localitatea Miroslava, Judetul Iasi
Telefon
0770898900

Servicii

Rogesi Solutions  va ofera servicii autorizate de montaj sisteme de alarma, supraveghere video, sisteme de control access, sisteme de cablare structurata, interfoane, sisteme antifurt pentru magazine, retelistica.

Instalare sisteme de alarma Neamt

Instalare autorizata sisteme de avertizare si alarma in caz de efractie

 

Instalare sisteme de supraveghere video Neamt

Instalare profesionala sistem camere de supraveghere video cu inregistrare digitala si trimitere la distanta

 

Instalare automatizari Neamt

Servicii profesionale de instalare si montaj automatizari porti batante, porti culisante, bariere auto

 

Instalare interfoane Neamt

Servicii profesionale de instalare interfoane, video – interfoane cu sau fara control acces.

 

Instalare sisteme de control acces si pontaj Neamt

Servicii profesionale de instalare sisteme de control acces si pontaj

Cos de cumparaturi close